top of page

CROSS Carriers

Public·48 members
Valentine Ignatov
Valentine Ignatov

As Vrea O Noapte Cu Mine Sa Stai UPDGrea intrebare. Este valabila si pentru cei care au cursa dimineata la 3.00. Sa stai pe strazi de la 12 la pranz (ziua precedenta), atunci cand trebuie sa predai camera de hotel, e cam mult (total de 15 ore pana la decolarea avionului), dar parca si sa mai platesti o noapte in plus, in conditiile in care oricum te plimbi prin oras pana seara la 21.00, apoi vii in camera, faci un dus si incerci sa atipesti 2-3 ore, parca nu e o lege de baza a economiei in turism.
As Vrea O Noapte Cu Mine Sa Stai


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fvittuv.com%2F2uhAzY&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0jxPKtfVtudH-lWODXydPrSimți că ai dat peste cap termostatul și este prea frig dimineața ori prea cald după-amiaza în locuință? Sau s-ar putea să te trezești în miez de noapte, transpirat/ă sau tremurând, iar aceste lucruri să te scoată din sărite.


ZIȚA: Stai să-ți spui... Dar nu mă-ntrebi, țațo, să-ți povestesc ce am pățit cu mitocanul! Să vezi, e halima... Auzi, mizerabilul! să-ndrăznească să-mi ție drumul ca să-mi facă un atac... Stai, țațo, să-ți spui și să te crucești, nu altceva. Mai adineaori ședeam acasă. Tușica, cum știi c-a făcut-o Dumnezeu, se culcă o dată cu găinile. Eram ambetată [15] absolut. Dramele Parisului [16] câte au ieșit până acuma le-am citit de trei ori. Ce să fac? N-aveam ce citi. Zic: hai să mă duc la țața, dacă nu s-o fi culcat, să mai stăm de vorbă. Scoț ivărul de la șalon și plec. Când să trec pe maidan, mă pomenesc cu mitocaul, cu pricopsitul de Țircădău, că-mi taie drumul. "Bonsoar-bonsoar", și știi așa deodată, sanfasò: [17] "Hei, cocoană, zice, mai bine ți-e acuma văduvă? - Pardon, domnule, zic, n-am de-a face cu dumneta, și mai întâi când e la o adică, nu sunt văduvă, sunt liberă, trăiesc cum îmi place, cine ce are cu mine! Acu mi-e timpul: jună sunt, de nimini nu depand, și când oi vrea, îmi găsește nenea Dumitrache bărbat mai de onoarea ca dumneata. - Mi-i că t-ei căi! - Zic: pardon, domnule, nu-ți permit să te-ntinzi mai mult la un așa afront; mă-nțelegi? - zice..."


De ce bebelusul meu doarme ziua iar noapte nu doarme de loc. Ce program ar trebui sa ii fac? Lasati-mi orele exacte. Are 6 luni bebele. Adoarme dimineata in jurul 5-7 si se trezeste la 14-15 . Dupa adoarme la 16 iar, si 21-23iar pana la 1-2 am 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page